14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Filloas gallegues

Ingredients per a 4 porcions

• Un litre de llet

• 400 gr de farina

• 5 cullerades de sucre

• Una copeta d’anís sec

• Suc i ratlladura d’una taronja

• Suc i ratlladura d’una llimona

• Una culleradeta de canyella en pols

• Mitja dotzena d’ous

• 100 gr de mantega fosa

• Un tros de cansalada

• Un pessic de sal

Preparació

• Batre tots els ingredients junts, fins aconseguir una crema espesseta però solta (lleugera).

• Escalfar la paella.

• Untar-la amb la cansalada punxat en una forquilla, i abocar-hi quantitats petites de la crema, repartint-la bé per tota la superfície de la paella.

• Quan la Filloa comenci a daurar-se per les vores, li donarem la volta.

• Posar-les després en una safata, les unes sobre les altres, i llestes per servir.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles