14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Trinxat de la Cerdanya

Barat, contundent i carregat de sabor. Aquesta recepta hivernal de la Cerdanya, al Pirineu català, és un autèntic festí dels que demana sobretaula i migdiada.

Ingredients per a 4 persones

• Una col d’hivern.

• Un quilo de patates.

• 4 talls de cansalada.

• 4 grans d’all.

• Oli d’oliva verge extra.

• Sal.

Elaboració

Comencem pelant i trossejant les patates i la col.

Posem les patates a coure en una cassola gran amb aigua i sal.

Quan estiguin mig cuites, hi afegim la col i ho deixem bullir tot fins que estigui tot ben cuit.

A continuació, les colem i les posem en una font profunda. Amb un ancoratge ho anem partint tot (trinxar) formant com un puré uniforme.

Pelem i laminem els grans d’all i els fregim en una paella amb oli. Els retirem, i en aquest mateix oli fregim la cansalada tallada a trossos, fins que estiguin ben cruixents.

Retirem la cansalada de la paella i tirem l’oli sobre la barreja de col i patata.

Posem de nou la paella a foc i coem la barreja de col i patata pels dos costats, com si fos una truita.

Emplatem, repartint el trinxat en quatre plats, posem a sobre els alls i la cansalada cruixent i servim immediatament.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles