15.1 C
Castelldefels
miércoles, abril 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Tagliatele fresc amb gambes, xerri i salsa pesto

Ingredients
2 gambes.

Oli d’oliva.

Tomàquet Xerri.

1 dent all.

Salsa pesto.

Com fer-ho
Bullir els tagliatele.
Escaldar els tomàquets xerri.
Saltejar les gambes en una mica d’oli d’oliva, el vi blanc i la dent d’all.
Posar en un plat els tagliatele, adornar-ho amb les gambes i amanir-ho tot amb la salsa Pesto.
Temps de cocció 10 minuts.

La salsa pesto

Ingredients:

30 gr de fulles d’alfàbrega.

1 dent d’all.

30 gr de pinyons.

Oli d’oliva verge extra.
sal.


Elaboració de la salsa pesto: Posa els pinyons en una paella al foc sense oli i torra’ls. Col·loca els pinyons torrats en un got de batedora. Pela i trosseja la dent d’all i afegeix-ho. Agrega les fulles d’alfàbrega i una bona quantitat d’oli d’oliva. Tira sal i tritura tot fins a tenir una salsa homogènia.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights