Ingredients
2 gambes.
Oli d’oliva.
Tomàquet Xerri.
1 dent all.
Salsa pesto.
Com fer-ho
Bullir els tagliatele.
Escaldar els tomàquets xerri.
Saltejar les gambes en una mica d’oli d’oliva, el vi blanc i la dent d’all.
Posar en un plat els tagliatele, adornar-ho amb les gambes i amanir-ho tot amb la salsa Pesto.
Temps de cocció 10 minuts.
La salsa pesto
Ingredients:
30 gr de fulles d’alfàbrega.
1 dent d’all.
30 gr de pinyons.
Oli d’oliva verge extra.
sal.
Elaboració de la salsa pesto: Posa els pinyons en una paella al foc sense oli i torra’ls. Col·loca els pinyons torrats en un got de batedora. Pela i trosseja la dent d’all i afegeix-ho. Agrega les fulles d’alfàbrega i una bona quantitat d’oli d’oliva. Tira sal i tritura tot fins a tenir una salsa homogènia.