14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Popets en Salsa

Ingredients

• Una dotzena de popets

• Una escalunya

• Una culleradeta de comí

• Una dent d’all

• Una bitxo

• Un quart de pebrot vermell

• Cibulet picat

• Sal i pebre

• Oli d’Oliva

• Un tomàquet gran

• Vi blanc sec una copeta

Elaboració

En una paella amb oli tirem la escalunya i els alls picats.

Afegir el pebrot picat i quan estigui escalfat incorporar el bitxo i el tomàquet ratllat.

Incorporar els popets, salpebrar i amanir amb el comí.

Mullar amb el vi blanc i deixar reduir.

Empolvorar amb cibulet picat i servir.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles