14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Crema de carbassó i moniatos

Les cremes reconforten quan refresca i estan plenes de nutrients. També es poden congelar i llavors ens faciliten un sopar sense ganes de cuinar.

Ingredients (4 persones)

Mig quilo de carbassó, pelat i tallat a daus

Mig quilo de moniatos, pelats i tallats a daus

Una ceba vermella, tallada

Ratlladura de pell de llima

Una cullerada sopera de gingebre fresc, ratllat

Una herba de llimona, lleugerament aixafada

Mig litre de llet de coco

Mig litre de brou de pollastre (o verdures)

50 gr de coco ratllat

Una cullerada sopera d’oli de coco (o oli d’oliva)

Una culleradeta de cúrcuma en pols

Una culleradeta de pebre vermell dolç

Sal i pebre

Fulles de coriandre fresc, picades, per servir (opcional)

Preparació

Escalfar l’oli en una cassola i sofregir la ceba, el gingebre i l’herba de llimona durant 5 minuts.

Incorporar el carbassó, el moniato, cuinar 10 minuts més.

Abocar la llet de coco, el brou, la cúrcuma i el pebre vermell.

Salpebrar.

Cuinar, destapat, durant 40 minuts.

Tritureu (rebutjar l’herba de llimona).

Repartir en bols i repartir el coriandre per sobre.

Recepta i foto: L’Exquisit (Països Baixos)

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles