14.1 C
Castelldefels
martes, octubre 26, 2021

Amanida de patates i anxoves

Ingredients 2 persones

Un parell de patates mitjanes

Un parell d’ous

Un o dos alvocats

3 Pebrots del piquillo

Una dent d’all

Una llauna d’anxoves de bona qualitat

Oli d’Oliva Verge

Sal i Pebre

Elaboració

Posem a coure les patates amb pell en una cassola amb aigua i una mica de sal, durant 20-25 minuts.

Les traiem i deixem refredar.

Les pelem i tallem a daus, assaonem i reservem.

Posem els ous en un cassó, els cobrim amb aigua freda i els coem 10 minuts a partir de l’ebullició.

Refredar, pelar i tallar a daus els ous i reservar-los.

Fregim volta i volta els pebrots amb uns allets, per donar-los un toc i els tallem a quadrats petits.

Trossegem les anxoves i en reservem un parell per decorar.

Pelem l’alvocat i el tallem també a daus.

Posem en un bol la patata, els ous, l’anxova i els pebrots i ho barregem tot. Ho salpebrem (ull amb la sal que les anxoves ja en porten), amanim amb un bon oli d’oliva i emplatem amb l’ajuda d’un cèrcol.

Decorem amb les anxoves i opcionalment una mica d’ous de lupus vermells, si es que en tenim a casa. També podem escampar un polsim de pebre vermell a la base del plat.

Recepta i foto: Les receptes del Miquel

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,700suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles