Ingredients 2 persones
Un parell de patates mitjanes
Un parell d’ous
Un o dos alvocats
3 Pebrots del piquillo
Una dent d’all
Una llauna d’anxoves de bona qualitat
Oli d’Oliva Verge
Sal i Pebre
Elaboració
Posem a coure les patates amb pell en una cassola amb aigua i una mica de sal, durant 20-25 minuts.
Les traiem i deixem refredar.
Les pelem i tallem a daus, assaonem i reservem.
Posem els ous en un cassó, els cobrim amb aigua freda i els coem 10 minuts a partir de l’ebullició.
Refredar, pelar i tallar a daus els ous i reservar-los.
Fregim volta i volta els pebrots amb uns allets, per donar-los un toc i els tallem a quadrats petits.
Trossegem les anxoves i en reservem un parell per decorar.
Pelem l’alvocat i el tallem també a daus.
Posem en un bol la patata, els ous, l’anxova i els pebrots i ho barregem tot. Ho salpebrem (ull amb la sal que les anxoves ja en porten), amanim amb un bon oli d’oliva i emplatem amb l’ajuda d’un cèrcol.
Decorem amb les anxoves i opcionalment una mica d’ous de lupus vermells, si es que en tenim a casa. També podem escampar un polsim de pebre vermell a la base del plat.
Recepta i foto: Les receptes del Miquel