Orada a la marsellesa
Fresc i lleuger, és un plat perfecte tant per a dies estiuencs com per a èpoques més fredes, ja que el forn sempre és reconfortant.Orada a la marsellesa
Ingredients per a 2 persones
• Dues peces d’orada de ració, netes i obertes o a filets
• Una ceba morada
• Dos grans d’all
• Dos tomàquets
• Tàperes, una cullerada
• Un parell de anxoves
• Olives negres sense os, un parell de cullerades,
• Mitja llimona
• Una copa de vi blanc sec
• Orenga sec o fresc al gust
• Julivert sec o fresc al gust
• Pebre negre mòlt
• Sal i Oli d’oliva verge extra
Com fer-ho
Escalfar el forn a 200 º C i engreixar una font de forn amb oli.
Tallar la ceba a juliana fina i disposar-ho al fons de la font.
Picar l’all amb les anxoves i afegir-ho.
Tallar els tomàquets a rodanxes gruixudes i col·locar-les també sobre la ceba.
Salpebrar i afegir-hi una mica d’orenga.
Enfornar-ho durant 10-15 minuts, fins que la ceba comenci a estar tendra.
Salpebrar les orades i col·locar-les damunt de les verdures.
Regar-ho amb el suc de llimona, el vi blanc i repartir per sobre les tàperes i les olives tallades a rodanxes.
Enfornar-ho uns 10 minuts més i servir amb orenga i julivert.