18.8 C
Castelldefels
viernes, octubre 7, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Orada a la marsellesa

Orada a la marsellesa

Fresc i lleuger, és un plat perfecte tant per a dies estiuencs com per a èpoques més fredes, ja que el forn sempre és reconfortant.Orada a la marsellesa

Ingredients per a 2 persones

• Dues peces d’orada de ració, netes i obertes o a filets

• Una ceba morada

• Dos grans d’all

• Dos tomàquets

• Tàperes, una cullerada

• Un parell de anxoves

• Olives negres sense os, un parell de cullerades,

• Mitja llimona

• Una copa de vi blanc sec

• Orenga sec o fresc al gust

• Julivert sec o fresc al gust

• Pebre negre mòlt

• Sal i Oli d’oliva verge extra

Com fer-ho

Escalfar el forn a 200 º C i engreixar una font de forn amb oli.

Tallar la ceba a juliana fina i disposar-ho al fons de la font.

Picar l’all amb les anxoves i afegir-ho.

Tallar els tomàquets a rodanxes gruixudes i col·locar-les també sobre la ceba.

Salpebrar i afegir-hi una mica d’orenga.

Enfornar-ho durant 10-15 minuts, fins que la ceba comenci a estar tendra.

Salpebrar les orades i col·locar-les damunt de les verdures.

Regar-ho amb el suc de llimona, el vi blanc i repartir per sobre les tàperes i les olives tallades a rodanxes.

Enfornar-ho uns 10 minuts més i servir amb orenga i julivert.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,515SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?