12.2 C
Castelldefels
sábado, enero 29, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Canuts cruixents d’Anxova

Ingredients

• Fulles de pasta filo

• Anxoves del Cantàbric

• Un tomàquet

• Formatge de cabra en corró

Preparació

Posem a escalfar el forn a 180º.

Tallem els tomàquets a rodanxes i després aquestes en novament en tires. Les reservem. Tallem trossos del formatge de cabra també a tires. Les reservem.

Anem separant les fulles de pasta filo i tallem cadascuna d’elles per la meitat. A prop dels extrems de cada meitat, anem posant una anxova estirada.

A sobre de l’anxova posem una tira de formatge i una altra tira de tomàquet.

Anxova, formatge i tomàquet; llestos per a enrotllar amb la pasta filo. Doblem el full per embolicar i anem enrotllant fins al final perquè quedi com un canut.

Posem els canuts en una safata de forn folrada amb paper vegetal. Procurem que els canonets no es toquin entre ells.

Quan el forn estigui calent a 180º, introduïm la safata a la meitat i posem al forn els canonets aproximadament durant 10-12 minuts, fins que veiem que estan daurats.

Com a suggeriment de presentació i acompanyament, els podem servir amb ous de guatlles cuits i tomàquets xerri, tots tallats per la meitat.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,144SeguidoresSeguir
19,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?