11.8 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Costelles de porc rostides amb cervesa

Aquesta recepta ens salva en aquests dies que no tenim moltes ganes de cuinar, ja que gairebé tot es fa al forn i servirem un plat molt saborós
  
 Ingredients (4 persones)
 2 kg de costelles de porc, tallades individualment
 2 cullerades soperes d'oli
 200 gr de ceba, tallada en trossos
 3 grans d'all, sense pelar
 100 gr bacon, tallat en tires
 330 ml cervesa (una llauna o una mitjana)
 Una culleradeta de pebre vermell dolç
 4 branquetes de farigola fresca
 Un full de llorer
 2 cullerades soperes de mel
 500 gr de patates, tallades per la meitat (si són petites, no cal pelar-les)
 Sal i pebre. 
  
 Preparació
 Daurar les costelles amb l'oli en una cassola apta per posar al forn.
 Incorporar-hi la ceba, la cansalada i els alls, cuinar-ho 4 minuts.
 Afegir el llorer, la farigola, el pebre vermell i la mel, remenar i afegir les patates i la cervesa.
 Salpebrar, tapar i cuinar-ho 5 minuts.
 Coure-ho al forn a 170 graus durant 30-40 minuts (girant la carn a meitat de cocció), fins que la carn i les patates estiguin tendres. La cervesa s'haurà evaporat.
 Servir immediatament. 


Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights