Aquesta recepta ens salva en aquests dies que no tenim moltes ganes de cuinar, ja que gairebé tot es fa al forn i servirem un plat molt saborós
Ingredients (4 persones)
2 kg de costelles de porc, tallades individualment
2 cullerades soperes d'oli
200 gr de ceba, tallada en trossos
3 grans d'all, sense pelar
100 gr bacon, tallat en tires
330 ml cervesa (una llauna o una mitjana)
Una culleradeta de pebre vermell dolç
4 branquetes de farigola fresca
Un full de llorer
2 cullerades soperes de mel
500 gr de patates, tallades per la meitat (si són petites, no cal pelar-les)
Sal i pebre.
Preparació
Daurar les costelles amb l'oli en una cassola apta per posar al forn.
Incorporar-hi la ceba, la cansalada i els alls, cuinar-ho 4 minuts.
Afegir el llorer, la farigola, el pebre vermell i la mel, remenar i afegir les patates i la cervesa.
Salpebrar, tapar i cuinar-ho 5 minuts.
Coure-ho al forn a 170 graus durant 30-40 minuts (girant la carn a meitat de cocció), fins que la carn i les patates estiguin tendres. La cervesa s'haurà evaporat.
Servir immediatament.
Relacionado