És temporada de tomàquets bons, carnosos i saborosos així que no ens perdem l’oportunitat de provar aquesta amanida perquè la barreja de sabors és brutal.
El toc dolç l’hi donen els préssecs que estan amanits. Però… el toc cruixent ve de la mà d’un fruit sec, l’ametlla, aquest cop crua amb pell.
Ingredients
– Un parell de tomàquets.
– Medallons de formatge cabra mediterrani
– Suc de mitja llimona.
– Un préssec.
– Orenga.
– Ruca.
– Ametlles crues.
– Oli d’oliva verge i Sal.
Preparació
Pelar i tallar a làmines el préssec, posar-les en una font.
Afegir la sal, l’oli, el suc de llimona i l’orenga i barrejar-ho tot. Reservar-lo.
Tallar els tomàquets a rodanxes i disposar-les en dos plats.
Sobre cada rodanxa esmollar una mica de el formatge de cabra.
Col·locar una làmina de préssec amanit.
Afegir fulles de ruca.
Incorporar un grapat d’ametlles picades toscament.
Amanir amb el brou sobrant dels préssecs.
Degustar a al moment.
Recepta i foto: Mi dulce tentación