12.2 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Amanida de Préssecs

És temporada de tomàquets bons, carnosos i saborosos així que no ens perdem l’oportunitat de provar aquesta amanida perquè la barreja de sabors és brutal.

El toc dolç l’hi donen els préssecs que estan amanits. Però… el toc cruixent ve de la mà d’un fruit sec, l’ametlla, aquest cop crua amb pell.

Ingredients

– Un parell de tomàquets.

– Medallons de formatge cabra mediterrani

– Suc de mitja llimona.

– Un préssec.

– Orenga.

– Ruca.

– Ametlles crues.

– Oli d’oliva verge i Sal.

Preparació

Pelar i tallar a làmines el préssec, posar-les en una font.

Afegir la sal, l’oli, el suc de llimona i l’orenga i barrejar-ho tot. Reservar-lo.

Tallar els tomàquets a rodanxes i disposar-les en dos plats.

Sobre cada rodanxa esmollar una mica de el formatge de cabra.

Col·locar una làmina de préssec amanit.

Afegir fulles de ruca.

Incorporar un grapat d’ametlles picades toscament.

Amanir amb el brou sobrant dels préssecs.

Degustar a al moment.

Recepta i foto: Mi dulce tentación

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights