15.1 C
Castelldefels
martes, octubre 26, 2021

Arròs cremós amb gambes i pop

Ingredients per a dues comensals

• Un quart de quilo de pop.

• 100 grams de gambes pelades.

• 12 caps de gambes.

• Mitja ceba.

• Medi pebrot verd.

• Medi pebrot vermell.

• Un parell de grans d’all.

• Mitjana nyora fregida i picada.

• Unes brins de safrà.

• un trosset de bitxo.

• Sal i oli d’oliva verge.

• 4 tassetes d’arròs de gra rodó.

Preparació

• Posar en una olla 3 cullerades d’oli i ofegar els caps de les gambes, un cop ofegades afegir 1 litre o litre i mig d’aigua, deixar-ho coure uns 10 minuts.

• Mentrestant pelem els alls i els tallem a trossets, posem en una paella un raig d’oli i daurem els alls, amb cura de no cremar-los, quan estiguin llestos afegim la ceba tallada petita, i les dues classes de pebrots

• Deixem ofegar i quan estiguin posem la nyora.

• Tallem el pop a rodanxes fines, reservem les puntes per decorar el plat, ajuntem a la paella amb les gambes i el bitxo si és que la fem servir

• Saltegem una mica i afegim l’arròs ho deixem ofegant fins que estigui transparent, en aquest punt anem afegint el brou de la gambes prèviament colat, ho afegim a poc a poc com si fos un risotto

• Anem movent de tant en tant l’arròs perquè deixi anar el midó, conforme es vagi quedant sec afegim més brou, així fins que veiem que l’arròs estigui gairebé a punt, en aquest moment posem una miqueta més de brou i movem bé

• Retirem de foc i deixem un parell de minuts en repòs. En una paella amb una mica d’oli daurar les puntes de les potes de pop,

• Posar una mica de sal maldon, servir l’arròs i col·locar les puntes de les potes com a decoració

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,700suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles