14.1 C
Castelldefels
martes, octubre 26, 2021

Amanida agredolç de bacallà

Ingredients

• 200 gr de bacallà dessalat

• 6 espàrrecs verds frescos

• Un parell d’ous cuits

• Una llauna d’anxoves

• Una taronja

• Oli d’oliva

• Vinagre de Jerez

• Pebre vermell dolç

• Unes brins de safrà

• Olives negres

• Julivert

• Sal

Preparació

• Es couen dos ous durant uns 12 minuts. Es deixen refredar, i es tallen a trossos. Mentrestant, anem marcant el bacallà ja dessalat, i per ambdós costats, en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva.

• Es reserva en un plat a part, i en aquest mateix oli, se salten els espàrrecs. Es pela i talla la taronja, llevant-li també la pell blanca. Tallem a trossos oa grills.

• En un morter, s’aboquen 3 cullerades d’oli d’oliva, un rajolí de vinagre, uns brins de safrà, la meitat d’una culleradeta rasa de pebre vermell, julivert picat, una oliva negra picada, i una mica de sal.

• Es remena una mica i es reserva a la nevera, tapada amb paper film fins al consum.

• Finalment, es col·loquen les taronges en un plat, després el bacallà, l’ou, les olives, i els espàrrecs embolicats en una anxova cada un. S’amaneix amb la vinagreta i llest per servir.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,700suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles