18.3 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Gotet de meló i pernil amb escuma de formatge de cabra

Aquest Gotet és d’aquestes delícies que parteixen de la senzillesa, de les que provoquen enyorança des del mateix moment en què es esgota l’última cullerada, ideal per a un magnífic aperitiu després d’un matí de sol i platja o per assaborir-plàcidament una tranquil·la nit d’estiu.

Ingredients

Encenalls de pernil serrà

Meló (de la varietat que més us agradi)

Melmelada de figues

Fulles d’alfàbrega.

Per l’escuma

250 cc de llet sencera

30 grams de formatge rulo de cabra

½ fulla de gelatina.

Elaboració

Amb l’ajuda d’una cullera parisenca o aparell de fer boles, fer boles de meló. Barrejar-les amb les fulles d’alfàbrega ben picades i reservar.

Posar la gelatina en remull en aigua freda.

En un pot, escalfar la llet i incorporar la gelatina hidratada i ben escorreguda. Incorporar el formatge de cabra i triturar bé.

Passar-ho per un colador ben fi i omplir el got del sifó d’escumes.

Posar la càrrega del sifó, agitar bé i reservar-ho a la nevera fins al moment de servir.

Disposar en el fons dels gotets diverses boles de meló, uns encenalls de pernil i tirar-hi una fina capa de melmelada de figues.

En el moment de servir, cobrir amb l’escuma de formatge de cabra.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights