14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Amanida de patata o camperola

Ingredients

• Tres Patates

• Medi tomàquet

• Olives negres

• Bonic en oli

• Ou cuit

• Ous de guatlla

• Sal, Oli i Vinagre

• Pebrot vermell i verd

• Ceba

• Cogombre

• Blat de moro

Preparació

• Coem a l’olla unes patates amb pell, prèviament rentades. Afegim sal.

• Traiem les patates i esperem que es refredin per pelar-les.

• Les tallarem a rodanxes i posteriorment les trossejarem.

• Les col·locarem en una font i els afegim sal i la llauna de bonítol juntament amb el seu oli.

• Coem uns ous de guatlla durant 4 minuts.

• Trossegem la ceba i la posem en un bol amb sucre. La deixem reposar uns 15 minuts i després la passem per aigua freda i la eixuguem.

• A part pelem el cogombre i el trossegem a quadradets. El mateix farem amb el tomàquet, el pebrot vermell i verd i l’ou dur. Incorporem el blat de moro, les olives negres, la ceba i salem. Afegim oli d’oliva verge extra i barregem.

Col·locarem tota aquesta amanida sobre la font on tenim les patates i el bonítol i decorem amb els ous de guatlla partits per la meitat.

• A l’hora de servir, cada comensal ho podrà amanir amb vinagre si ho desitja.

Reservem a la nevera per menjar-la ben fresqueta.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles