Ingredients
• Tres Patates
• Medi tomàquet
• Olives negres
• Bonic en oli
• Ou cuit
• Ous de guatlla
• Sal, Oli i Vinagre
• Pebrot vermell i verd
• Ceba
• Cogombre
• Blat de moro
Preparació
• Coem a l’olla unes patates amb pell, prèviament rentades. Afegim sal.
• Traiem les patates i esperem que es refredin per pelar-les.
• Les tallarem a rodanxes i posteriorment les trossejarem.
• Les col·locarem en una font i els afegim sal i la llauna de bonítol juntament amb el seu oli.
• Coem uns ous de guatlla durant 4 minuts.
• Trossegem la ceba i la posem en un bol amb sucre. La deixem reposar uns 15 minuts i després la passem per aigua freda i la eixuguem.
• A part pelem el cogombre i el trossegem a quadradets. El mateix farem amb el tomàquet, el pebrot vermell i verd i l’ou dur. Incorporem el blat de moro, les olives negres, la ceba i salem. Afegim oli d’oliva verge extra i barregem.
Col·locarem tota aquesta amanida sobre la font on tenim les patates i el bonítol i decorem amb els ous de guatlla partits per la meitat.
• A l’hora de servir, cada comensal ho podrà amanir amb vinagre si ho desitja.
Reservem a la nevera per menjar-la ben fresqueta.