13.5 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Bacallà a la planxa amb xampinyons i espàrrecs de marge

Utilitzarem uns troncs de bacallà fresc comprat a la peixateria. Podem fer-ho també amb el bacallà dessalat. Ho anem a acompanyar amb uns xampinyons i uns espàrrecs de marge. Finalment ho anem a adornar amb una mica de porro fregit per sobre.

Ingredients

4 trossos de bacallà

12 espàrrecs de marge

un porro

1/2 kg de xampinyons

Pebre, oli i sal.

Preparació

Agafem els porros i els tallem a quarts i després a làmines fines.

Després tallarem els xampinyons i els espàrrecs de marge, així ja ho tindrem tot bon tallat ja que és un plat ràpid de fer i no volem que es cremi tot.

Agafarem una paella amb oli i afegirem els porros quan estigui calent.

Agafarem la planxa amb oli i posarem els xampinyons i els de marge perquè es vagin fent, salpebrem.

Quan estigui per la meitat afegirem els trossos de bacallà, afegirem pebre i anirem mirant que no es facin molt, li donarem la volta, un parell de minuts per cara, depèn del que gruixut.

Una vegada que estigui tot al punt, col·locarem el bacallà amb la pell cap amunt, incorporarem els xampinyons i els de marge a la banda.

I finalment afegirem les tires fregides dels porros.

Recepta i foto: Cookmonkeys

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights