Utilitzarem uns troncs de bacallà fresc comprat a la peixateria. Podem fer-ho també amb el bacallà dessalat. Ho anem a acompanyar amb uns xampinyons i uns espàrrecs de marge. Finalment ho anem a adornar amb una mica de porro fregit per sobre.
Ingredients
4 trossos de bacallà
12 espàrrecs de marge
un porro
1/2 kg de xampinyons
Pebre, oli i sal.
Preparació
Agafem els porros i els tallem a quarts i després a làmines fines.
Després tallarem els xampinyons i els espàrrecs de marge, així ja ho tindrem tot bon tallat ja que és un plat ràpid de fer i no volem que es cremi tot.
Agafarem una paella amb oli i afegirem els porros quan estigui calent.
Agafarem la planxa amb oli i posarem els xampinyons i els de marge perquè es vagin fent, salpebrem.
Quan estigui per la meitat afegirem els trossos de bacallà, afegirem pebre i anirem mirant que no es facin molt, li donarem la volta, un parell de minuts per cara, depèn del que gruixut.
Una vegada que estigui tot al punt, col·locarem el bacallà amb la pell cap amunt, incorporarem els xampinyons i els de marge a la banda.
I finalment afegirem les tires fregides dels porros.
Recepta i foto: Cookmonkeys