26.9 C
Castelldefels
martes, junio 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

Entrecot de vedella Roquefort

Ingredients

• 4 entrecots de vedella.

• 150 ml de nata fresca espessa per cuinar.

• 150 g de formatge Roquefort.

• 500 g de mongetes verdes rodones (fresques o congelades).

• Un parell de grans d’all

• Julivert picat.

• Mantega

• Sal i pebre negre.

• Oli de gira-sol.

Preparació

Netejar o descongelar les mongetes tendres. Coure-les en aigua bullint i escórrer bé.

Pelar i picar les dents d’all, picar el julivert.

Guardar la nata a temperatura ambient.

Aixafar la meitat del Roquefort amb una forquilla.

Tallar l’altra meitat en trossos petits i reservar-los.

En una paella, daurar la meitat de l’all en una cullera de mantega. Afegir-hi les mongetes tendres i escalfar-ho a foc suau. Salpebrar.

En una altra paella, fondre una nou de mantega i unes gotes d’oli. Coure-hi  els entrecots a foc fort, volta i volta, segons els gustos. Salpebrar (poca sal perquè el formatge ja conté prou).

Apagar el foc, distribuir la carn en els plats.

Abocar la nata fresca amb el Roquefort aplanat a la paella calenta i barrejar amb els sucs de la carn.

Distribuir ràpidament en els plats les mongetes tendres.

Abocar la nata a sobre de la carn.

Escampar els trossos de formatge reservats.

Escampar-hi el julivert picat.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights