12.2 C
Castelldefels
sábado, enero 29, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Amanida de mongetes amb créixens, xerri i ventresca

Ingredients per a dues persones
• 200 gr de mongetes blanques seques o 1 pot ja cuites.
• 150 gr de ventresca de tonyina en conserva.
• 75 gr de tomàquet Xerri.
• 80 gr de créixens.
• Mitjana llima.
• Escates de sal.
• Oli d’oliva verge extra.
Com fer l’amanida
Posem les mongetes en remull en abundant aigua entre quatre i vuit hores o,
millor fins i tot, durant la nit anterior a preparar l’amanida. Escorrem,
esbaldim i fem bullir, partint d’aigua freda, amb un rajolí d’oli d’oliva fins que
estiguin tendres. El temps dependrà de la qualitat de la mongeta i de el
temps de remull previ. A manera de referència, calculeu uns 60-90 minuts.
Un cop tendres les nostres mongetes, les escorrem i refresquem sota un raig
d’aigua freda. Procureu anar amb compte amb la pressió perquè no es
trenquin ni es desprenguin les seves pells. Deixem que les mongetes es
refredin i, mentrestant, procedim amb la resta d’ingredients.
Per a això, escorrem la ventresca i reservem l’oli en el qual ve conservada, ja
que podem utilitzar-lo per amanir l’amanida. Rentem i tallem els tomàquets
Xerri per la meitat. En un bol fondo i espaiós, els barregem amb els créixens
(també podem fer servir espinacs o brots tendres) i la ventresca.
Recepta i foto: Carmen Tía

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,144SeguidoresSeguir
19,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?