28.5 C
Castelldefels
sábado, julio 24, 2021

Amanida d’arròs, gambes i sardines

Ingredients per a 6 racions
Arròs blanc
Pop cuit
Surimi
Tomàquets xerri
Kiwi
Mango
Cogombre
Olives verdes farcides
Cogombrets en vinagre
Sardines en oli
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Com cuinar-ho
Coure i refrescar l’arròs. Comencem preparant l’arròs blanc. Ho passarem a
una font perquè refredi ràpidament.
Amanir l’arròs i afegir les fruites. Quan estigui fred, el posem en un bol, ho
remenem per deixar-lo anar i ho amanim amb oli i vinagre. A continuació,
pelem i tallem les fruites a trossets i les afegim.
Afegir la resta d’ingredients trossejats. Ara piquem la ceba, el cogombre, els
cogombres i les olives, i ho afegim tot al bol juntament amb el surimi.
Presentar l’amanida d’arròs. Finalment tallarem el pop a trossets i ho afegirem
també. Remenem bé l’amanida i la col·loquem en una font gran. Li donem
forma i posem unes sardinetes en oli i uns tomàquets xerri per sobre a manera
de decoració.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles