28.5 C
Castelldefels
sábado, julio 24, 2021

Empanadilles de truita de patata

Ingredients
1 paquet de fulls d’empanadilles (surten 16)
5 patates
Una ceba
4 ous
Oli per fregir.
Preparació
Fregim les patates i la ceba.
Quan estiguin toves les escorrem d’oli i deixem refredar després afegim els
ous batuts i ho barregem tot.
Omplirem les crestes amb una mica d’aquesta barreja sense que ens quedi
molt plena perquè puguem tancar-la bé, per això ens ajudem amb el paper
que porta cada cresta i amb una forquilla les anem aixafant la vora perquè
quedin ben tancades.
Les posem en una safata de forn i les posem al forn uns 20 minuts més o
menys o fins que estiguin daurades i ja estaran a punt.
Per a donar-los-hi brillantor hi hem posat oli de julivert amb un pinzell.
Es poden menjar calents però igual que la truita estan millor fredes.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles