EL CELLER
Castell d’Encus té el seu origen en una recerca personal del enòleg català Raül Bobet per trobar uns terrenys al Pirineu català on l’impacte del canvi climàtic fos menys acusat.
A Castell d’Encus no utilitzen cap tipus d’herbicida, insecticida o fungicida a excepció dels permesos en l’agricultura ecològica. La verema es realitza de forma manual en petites caixes de 10 quilos amb raïms que procedeixen exclusivament de la finca.
Ctra. de Tremp a Sta. Engràcia, km 5. 25630, Talarn (Lleida)
THALARN 2016
TIPUS: Vi negre. Pirineus. Pallars Jussà
ELABORACIÓ: Verema manual amb petites caixes de 10 kg de raïm provinent exclusivament de la pròpia finca. El vi ha estat fermentat en diferents materials (cups de pedra, tines de fusta i d’inoxidable). El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en bota de roure francès.
VARIETATS: Syrak 100%
GRAU ALCOHÒLIC : 13 %
NOTA DE TAST
A LA VISTA. Roig violeta.
AL NAS. Complex i intens. Notes florals i molt especiat (clau, pebre blanc).
A LA BOCA. Entrada sedosa amb nervi. Tanins suaus. Final de fuites fresques (cirera) i notes especiades (clau i pebre) i de sotabosc.
POST GUST. Intens, marcada acidesa i llarg.
COMENTARIS. Aquest vi desenvoluparà tota la seva complexitat en ampolla. Aquest vi no ha estat ni filtrat ni clarificat i per tant poden aparèixer pòsits amb el temps. Es recomana decantar.
Preu aproximat: 34 €