11 C
Castelldefels
miércoles, diciembre 1, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

OUS A LA FLAMENCA

Els ous a la flamenca es un dels grans clàssics de la cuina espanyola, tot i que
no hi ha una recepta única. ⁣
L’ou sol anar fregit però hi ha qui els cou al forn, i s’acompanyen de verdures
variades, amb embotits al gust. ⁣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
INGREDIENTS PER A 2 PERSONAS⁣
Una ceba⁣
Un parell de grans d’all ⁣
Un pebrot verd⁣
Dos tomates⁣
Una patata⁣
60 g de xoriço fresc⁣
Quatre ous⁣
80 g de pèsols⁣
Oli d’oliva verge extra⁣
Sal⁣

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
ELABORACIÓ⁣⁣⁣⁣⁣
Encenem el forn al mínim per anar introduint cada preparació i que no es
refredi.
Pelem i tallem la patata a daus d’un centímetre. ⁣
En una paella escalfem abundant oli i hi fregim la patata a foc suau. Quan
estigui poxada, pujarem el foc al màxim per tal què quedi cruixent.
Escorrem i ho mantenim calent dins del forn.⁣
Mentre es fregeix la patata piquem finament la ceba, els grans d’all i el
pebrot. Ho passem a una altra paella amb una mica d’oli durant 10 minuts.⁣
Afegim els tomàquets ratllats i ho poxem cinc minuts més.
Incorporem els pèsols, remenem i ho retirem de foc. Tapem perquè es facin
amb la calor residual.
Tallem el xoriço a discos i el fregim per les dues cares a foc mig sense afegir-
hi oli.⁣
Fregim els ous al gust i muntem els plats.
Col·loquem les verdures a la base i, damunt aquestes, les patates i el xoriço.
Coronem amb els ous fregits i ho servim immediatament amb pa.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,039SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles