Ingredients per a quatre racions
• 4 lloms de lluç
• Mitja ceba picada molt fina
• Dos grans d’all picats
• julivert picat
• Cibulet picat
• Vuit llagostins crus
• Mig got de vi fi
• Una llauna petita de pèsols en conserva
• Farina
• Un got de brou de peix o un got d’aigua i mitja pastilla de brou de peix
• Sal
Preparació
• Es posa a fregir el lluç, lleugerament enfarinat, en una paella amb l’oli molt
calent. Es van col·locant els lloms fregits en una cassola.
• En aquest oli, a foc mitjà, es fregeix també la ceba, els alls, una punta de
cullera de farina.
• S’ofega bé i s’afegeix el vi.
• Es deixa evaporar l’alcohol i s’afegeix el brou.
• Es cou uns deu minuts i s’aboca per sobre els lloms a la cassola.
• Es pelen els llagostins i es posen a la cassola, també els pèsols escorreguts
de la llauna, el julivert i el cibulet.
• Es cou tot el conjunt uns cinc minuts.
• Es serveix.
Recepta i foto: La cocina de Ori