21.1 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Carbonara d’alvocat

Ingredients per a dues

• 200 gr d’espaguetis

• 2 alvocats

• Una dent d’all

• Una cullerada de pesto

• Dues cullerades d’oli d’oliva

• Sal i pebre

• Parmesà per empolvorar

Com cuinar-ho

• Cuinar els espaguetis en aigua bullint segons el que indica el paquet (al voltant de 10 minuts).

• En un triturador, batedora o mixer, posar tots els ingredients restants.

• Triturar bé fins que la barreja tingui una textura cremosa.

Barrejar aquesta crema amb els espaguetis escorreguts.

• Empolvora parmesà per sobre i llest.

Artículo anteriorALIMENTOS BRONCEADORES
Artículo siguienteSetmana sense fum a Castelldefels

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles