20.6 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Pastís de flam i pinya

Ingredients
Un litre de llet sencera.
Dos sobres de preparat per flam.
9 cullerades soperes de sucre blanc.
Un pot gran de rodanxes de pinya en el seu suc.
Un sobret de caramel líquid del preparat per flam
Preparació
Posem el caramel líquid per tota la base de el motlle (en aquest cas hem
utilitzat un d’emmotllable de 22 cm).
Tallem les rodanxes de pinya a trossos petits (no llençar el suc) i els
col·loquem per sobre del caramel líquid, cobrint tota la base del motlle.
Reservem.
En un bol, posem un got gran de llet (el traurem del litre que tenim reservat
pel pastís) juntament amb el suc de pinya reservat. Afegim els dos sobres de
preparat per flam i remenem fins que no quedin grumolls.
En una cassola, aboquem la resta de la llet i la barreja de flam amb suc de
pinya i ho posem a coure a foc mitjà, fins que comenci a bullir, sense deixar
de remenar.
Sense deixar que es refredi, ho abocarem al interior del motlle fins a omplir-
lo per complet o fins buidar la preparació. Esperem a que temperi fins
entebeir, tapem amb paper film i ho deixarem quallar completament a la
nevera. Millor d’un dia per l’altre.
Només queda temperar per poder d’emmotllar.
Sacsegem una mica per desenganxar dels costats i la base, li col·loquem un
plat de cap per avall, li donem la volta i llest.
Recepta i foto: Trastejant

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles