21.1 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Rap amb salsa americana

Ingredients 

• Medallons de rap

• Sal

• Farina

• Oli

• Brou de peix

• Gambes o llagostins

• Alls

• Ceba

• Porro

• Pastanaga

• Fulla de llorer

• Conyac

• Tomàquet fregit

• Caiena

• Pebrot vermell

Preparació

Salem els trossos de rap nets i els passem per farina. 

Els fregim en una paella amb oli i els reservem en una font.

Pelem les gambes o llagostins i reservem els cossos. 

Les closques i els caps les posem en una cassola amb oli per fregir i que deixin anar tot el sabor.

A continuació, afegim a la cassola la ceba i el porro trossejats, la pastanaga pelada i trossejada i el pebrot vermell a trossos. Salem i deixem que es fregeixi tot junt.

Afegim un doll de conyac i deixem que s’evapori l’alcohol. 

Incorporem la caiena, la fulla de llorer i el tomàquet fregit i remenem. Cobrim amb brou de peix i deixem coure 20 minuts.

Transcorregut el temps, retirem i batem tot molt fi. 

A continuació passem la barreja per un colador per eliminar qualsevol resta de pells o closques. Així ens quedarà una salsa fina i delicada.

Aboquem la salsa a una paella i rectifiquem de sal.

Deixem que es cuini tot junt uns 5 o 6 minuts.

Incorporem els trossos de rap i el cos de les gambes o llagostins prèviament saltats en una paella amb una goteta d’oli.

Recepta i foto: Puri – Willyviajera (Zaragoza)

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles