Què necessitem?
- 1 quilo de Carxofes
- 6 Ous
- Oli i sal
Com ho fem?
Tallem el tronc de les carxofes i les fulles de fora i les pelem. La part del
tronc i el cor és la més tendra i és la que utilitzarem per fer la truita. Amb
l’ajuda del ganivet els traiem el borrissol.
Fem talls prims d’aproximadament un centímetre. És important que les
preparem just abans de fer la truita perquè es posen negres molt ràpid.
En una paella amb oli hi aboquem les carxofes fins que quedin sofregides a foc
moderat. Les hem d’anar girant.
Quan ja les tenim ben tendres les posem en un plat amb un tovalló de paper
perquè perdin l’oli.
En un bol batem els ous i hi afegim un polsim de sal i hi aboquem les carxofes.
Posem al foc una paella amb una mica d’oli i quan estigui calent hi aboquem
la barreja d’ous i carxofes.
Deixem que es faci una mica i l’anem girant fins que estigui ben daurada.