21.1 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Truita de carxofes

Què necessitem?

  • 1 quilo de Carxofes
  • 6 Ous
  • Oli i sal
     
    Com ho fem?
    Tallem el tronc de les carxofes i les fulles de fora i les pelem. La part del
    tronc i el cor és la més tendra i és la que utilitzarem per fer la truita. Amb
    l’ajuda del ganivet els traiem el borrissol.
    Fem talls prims d’aproximadament un centímetre. És important que les
    preparem just abans de fer la truita perquè es posen negres molt ràpid.
    En una paella amb oli hi aboquem les carxofes fins que quedin sofregides a foc
    moderat. Les hem d’anar girant.
    Quan ja les tenim ben tendres les posem en un plat amb un tovalló de paper
    perquè perdin l’oli.
    En un bol batem els ous i hi afegim un polsim de sal i hi aboquem les carxofes.
    Posem al foc una paella amb una mica d’oli i quan estigui calent hi aboquem
    la barreja d’ous i carxofes.
    Deixem que es faci una mica i l’anem girant fins que estigui ben daurada.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles