21.1 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Bacallà fullat amb espinacs

Ingredients per a quatre
Una massa de pasta de full
Un filet de bacallà
300 gr d’espinacs picades i cuites
Mozzarella fresca
Un rovell d’ou
Sal i pebre
Elaboració
Desenrotlla la pasta de full i col·loca els espinacs al centre, donant-li forma
ovalada. Col·loca el bacallà sobre els espinacs.
Talla la mozzarella a làmines i col·loca-la a sobre del peix.
Talla la massa del voltant a tires d’un cm de gruix.
Fes una trena amb la massa per sobre el bacallà alternant les tires d’un costat
i d’un altre. Tanca les vores pressionant bé.
Utilitza el sobrant de massa d’una banda per a formar la cua. Enganxa-la a un
extrem.
Pinta la massa amb ou batut.
Enfornar 30 minuts a 180°C.

https://www.petitchef.es/recetas/plato/bacalao-hojaldrado-con-espinacas-fid-

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles