12.2 C
Castelldefels
sábado, enero 29, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Amanida al cava

Ingredients

1 kg de patates
4 ous durs
1 llauna de filets d’anxoves
Olives negres i verdes
1 llimona
350 g de mongetes tendres
1 cullerada de mostassa
Oli d’oliva
Sal i pebre
1/2 ampolla de cava brut

Preparació

Posem a coure les patates amb pell amb aigua i sal.

Un cop cuites les pelem i les tallem a rodanxes.

Netegem les mongetes tendres i les posem a bullir amb aigua i sal, tot seguit les escorrem i les deixem refredar.

Fem el mateix amb els ous fins que es tornin durs, un cop cuits també els tallem a rodanxes.

Agafem una safata i hi posem una capa d’ou dur, una de patates , una de mongetes tendres, tornem amb una de patata, una d’anxoves, una de patata, una d’olives i finalment ho acabem amb una de patata. Es orientatiu, ho podem muntar com mes ens agradi.

Aboquem el cava per sobre i ho deixem reposar una mica. Quan estiguem a punt de servir-ho ho amanim amb la salsa que haurem preparat amb oli,mostassa, sal, pebre i el suc d’una llimona, ho remenem bé i ho tirem per sobre.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,144SeguidoresSeguir
19,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?