Ingredients
1 kg de patates
4 ous durs
1 llauna de filets d’anxoves
Olives negres i verdes
1 llimona
350 g de mongetes tendres
1 cullerada de mostassa
Oli d’oliva
Sal i pebre
1/2 ampolla de cava brut
Preparació
Posem a coure les patates amb pell amb aigua i sal.
Un cop cuites les pelem i les tallem a rodanxes.
Netegem les mongetes tendres i les posem a bullir amb aigua i sal, tot seguit les escorrem i les deixem refredar.
Fem el mateix amb els ous fins que es tornin durs, un cop cuits també els tallem a rodanxes.
Agafem una safata i hi posem una capa d’ou dur, una de patates , una de mongetes tendres, tornem amb una de patata, una d’anxoves, una de patata, una d’olives i finalment ho acabem amb una de patata. Es orientatiu, ho podem muntar com mes ens agradi.
Aboquem el cava per sobre i ho deixem reposar una mica. Quan estiguem a punt de servir-ho ho amanim amb la salsa que haurem preparat amb oli,mostassa, sal, pebre i el suc d’una llimona, ho remenem bé i ho tirem per sobre.