Entrepà de pinxos
Ingredients per a una ració
Carn de pinxos Andalusos (amb curri groc)
Una llenca de formatge per a fondre
Salsa maionesa o salsa de ceba i all caramel·litzats
Mitja ceba tallada a juliana
Mitja barra pa de quart (o al gust)
Julivert fresc picat
Entrepà de pinxos
Pas a pas
En una paella, posem un doll d’oli d’oliva i esperem que estigui ben
calent.
Hi afegim la ceba ja tallada i quan estigui ben calent la paella hi afegim
la carn i anem fent-la a poc a poc a foc mitjà, fins que estigui ben
daurada.
Normalment, els pinxos andalusos venen en safates tallats a trossos
molt grossos, podem fer-los més petits, així ens ho menjarem més a
gust).
Mentre… agafem el pa i l’obrim per la meitat, com fem amb tots els
entrepans.
Entrepà de pinxos
Li posem la llenca de formatge de fondre (partida en dues parts) una a
la part superior i una altra a la inferior de l’entrepà.
Quan la carn està feta, l’afegim a l’entrepà i per acabar hi posem al
gust la salsa que mes ens agradi i el julivert picat.
Bocadillo de pinchos andaluces
Ingredientes para una ración
Carne de pinchos Andaluces (con curry amarillo)
Una sabanita de queso en lonchas para fundir
Salsa mahonesa o salsa mayo (de cebolla y ajo caramelizados)
Media cebolla cortada en juliana
Media barra pan de quarto (o al gusto)
Perejil fresco picado
Entrepà de pinxos
Paso a paso
En una sartén, echamos un chorrito de aceite de oliva y esperamos a que
este bien caliente.
Añadimos la cebolla ya cortada y cuando este bien caliente la sartén
añadimos la carne y vamos haciéndola poco a poco a fuego medio, hasta
que este bien doradita. (normalmente los pinchos andaluces vienen en
bandejas cortados a trozos muy gordos, podemos hacerlos más pequeños,
así nos lo comeremos más a gusto).
Mientras… cogemos el pan y lo abrimos por la mitas, como hacemos con
todos los bocadillos.
Entrepà de pinxos
Le ponemos la sabanita de queso en loncha para fundir (partida en dos
partes) una en la parte superior y otra en la inferior del bocadillo.
Cuando la carne este hecha, la añadimos al bocadillo y para terminar la
salsa al gusto y el perejil picado.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa