29.1 C
Castelldefels
martes, junio 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

DIP d’alberginies farcides detonyina i beixamel

DIP d’alberginies farcides

Ingredients:
4 albergínies
1 ceba
2 pastanagues
1½ pebrot verd
1 gra d’all
Salsa beixamel
4 llaunes de tonyina en oli
1 pessic de sal
1 pessic de pebre negre mòlt
1 grapat de formatge en pols
1 grapat de formatge ratllat
Oli d’oliva

DIP d’alberginies farcides

Com fer-ho:
El primer és escalfar el forn a 180-200ºC.
Després cal rentar bé les albergínies, tallar-les per la meitat i
assenyalar uns petits talls en diagonal, sense arribar a tallar la pell
per tal què es facin abans al forn.
Col·loquem les albergínies en una safata de forn amb paper vegetal
i hi posem per sobre un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal i pebre.
Fiquem les albergínies al forn uns 40 minuts aproximadament fins
que estiguin ben fetes.
Mentre es fan les albergínies al forn, tallem la ceba, els pebrots,
l’all i les pastanagues a brunoise, és a dir, a daus petits, i els anem
escalfant en una paella amb una mica de l’oli escorregut de les
pròpies llaunes de tonyina, així les albergínies amb tonyina
quedaran mes saboroses.
També mentrestant, fem la salsa beixamel casolana amb una mica
de mantega, farina, llet, nou moscada molta i sal o la podem
comprar ja feta. I la reservem per després.

DIP d’alberginies farcides

Un cop estan enfornades les albergínies, les buidem amb una cullera
i piquem la polpa que hem obtingut, procurant no esquinçar la pell
de baix perquè ens serveixin de recipient.
Reservem les albergínies buidades per més tard.
Un cop estiguin ben cuinades les verdures, hi afegim la polpa picada de les
albergínies i ho cuinem tot junt uns 5 minuts més.
Seguidament afegim les llaunes de tonyina ben escorregudes a la paella,
per evitar que ens quedin olioses, i ho cuinem tot cinc minuts més.
Finalment afegim la salsa beixamel a la paella i remenem bé per integrar
tots els sabors.
Ara amb ajuda d’una cullera farcim les albergínies de tonyina amb compte
per tal què no se sobresurti el farcit.
Aquest pas és opcional però podem acabar de fer el plat empolvorant una
mica de formatge per sobre i gratinant-les.
Finalment, enfornem les albergínies farcides fins que els formatges s’hagin

gratinat (amb uns 10 minuts a 250 ºC serà suficient).

DIP d’alberginies farcides

DIP de Berenjenas rellenas de
atún y bechamel

El dip es un tipo de salsa, elaborada a base de varios ingredientes, que suele
ser más espesa que las salsas habituales, y en la que se mojan alimentos
sólidos: verduras, pan, tostas, nachos… etc. Hay tantas variedades como
ingredientes y mezclas se nos ocurran.

DIP d’alberginies farcides
Ingredientes
4 berenjenas
Una cebolla
Un par de zanahorias
1½ pimiento verde
Un diente de ajo
Salsa bechamel
4 latas de atún en aceite
Una pizca de sal
Una pizca de pimienta negra molida
Un puñado de queso en polvo
Un puñado de queso rallado
Aceite de oliva

DIP d’alberginies farcides
Cómo hacerlo:
1Lo primero es precalentar el horno a 180-200ºC.
Luego hay que lavar bien las berenjenas, cortarlas por la
mitad y señalar unos pequeños cortes en diagonal, sin
llegar a cortar la piel para que se hagan antes en el horno.
2Colocamos las berenjenas en una bandeja de horno con
papel vegetal y les echamos por encima un chorrito de
aceite de oliva y una pizca de sal y pimienta.
Metemos las berenjenas al horno unos 40 minutos
aproximadamente hasta que estén bien hechas.
3Mientras se hacen las berenjenas en el horno, cortamos la
cebolla, los pimientos, el ajo y las zanahorias en brunoise,
es decir, en cubitos pequeñitos, y los vamos pochando en
una sartén con un poco del aceite escurrido de las propias
latas de atún, así las berenjenas con atún sabrán más a
este pescado.
4También mientras tanto, hacemos la salsa bechamel
casera con un poco de mantequilla, harina, leche, nuez

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

dEncuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights