Pop trufat
Ingredients per a una tapa
Una pota de pop cuita
Unes gotes de salsa Tabasco
Sal trufada
Oli a la tòfona
Pebre vermell fumat
Julivert picat congelat
Pop trufat
Passos de la recepta
Abocar un fil d’oli a la planxa-grill, i cuinar el pop fins que estigui
daurat per tots els costats.
Posar en un bol la salsa de tòfona, escalfar 10 segons al microones,
i estendre al plat on se servirà.
Posar a sobre la pota de pop, tirar per sobre un pessic de sal i de
pebre vermell, unes gotes de tabasco, i escampar-hi julivert.
Pop trufat
Pulpo trufado a la Plancha
Ingredientes para una tapa
Una pata de pulpo cocida
Unas gotas de salsa Tabasco
Sal trufada
Aceite a la trufa
Pimentón ahumado
Salsa sriracha mayo
Perejil picado congelado
Pop trufat
Pasos de la receta
Echar un hilo de aceite en la plancha-grill, y cocinar el pulpo hasta que esté
dorado por todos los lados.
Poner en un cuenco la salsa de trufa, calentar 10 segundos en el
microondas, y extender en el plato donde se va a servir.
Poner encima la pata de pulpo, echar por encima una pizca de sal y de
pimentón, unas gotas de tabasco, y espolvorear con perejil.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa