29.1 C
Castelldefels
martes, junio 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

Minestra de verdures

Minestra de verdures

Ingredients
8 branques de bròquil.
Una pastanaga.
Una ceba gran.
Un tomàquet madur gran.
Un gra d’all.
15 mongetes verdes.
100 gr pèsols frescos.
Dues carxofes fresques.
Oli.
Sal.
Pebre.
Una cullerada de farina.
Una cullerada de pebre vermell dolç.
Tacs de pernil.
La mesura d’una tassa de cafè de vi blanc.
Aigua.
Dos ous cuits.
Una fulla de llorer.

Minestra de verdures


Com fer-ho
Tallar les branques del bròquil, pelar la pastanaga i tallar en rodanxes, tallar la ceba en juliana i
l’all a làmines, el tomàquet a quarts, les mongetes partides per la meitat i després per la
meitat, desgranar els pèsols, tallar a quarts les carxofes i deixar-les en remull amb aigua freda i
llimona o una mica de julivert, i finalment tallar el pernil a daus petits.
Si hem de coure els ous, deixar-los una vegada cuits en aigua freda.
Posar en una cassola totes les verdures, amb el tomàquet, ceba i all laminat, posar damunt de
les verdures, el pebre vermell, la farina i salpebrar, afegir el vi blanc, la fulla de llorer i els tacs
de pernil repartits per tot el guisat.
Afegir aigua, la suficient, no fa falta que cobreixi les verdures, com anem a posar-hi la tapa, ja
es condensarà l’ aigua i amb la que hi posem hi haurà suficient.
Coure a foc mitjà uns 15-18 minuts, o fins que les verdures estiguin cuites. Rectificar de sal si fa
falta.

Recepta i foto: Chez Silvia

Minestra de verdures

Menestra de verduras

Ingredientes

8 ramitas de brocoli, 1 zanahoria, 1 cebolla grande, 1 tomate maduro grande, 1 diente de ajo, 15
judías verdes, 100gr guisantes frescos,2 alcachofas frescas, aceite, sal, pimienta, una cucharada
de harina, una cucharada de pimentón dulce, tacos de jamón, la medida de una taza de café de
vino blanco, agua, 2 huevos cocidos, una hoja de laurel.
Cómo hacerlo
Cortar las ramitas del brocoli, pelar la zanahoria y cortar en rodajas, cortar la cebolla en juliana y
el ajo a láminas, el tomate a cuartos, las judías partidas por el medio y luego por la mitad,
desgranar los guisantes, cortar a cuartos las alcachofas y dejar en remojo con agua fría y limón o
un poco de perejil, y por último cortar el jamón a tacos pequeños.

Minestra de verdures
Si hemos de cocer los huevos, dejar una vez cocidos en agua fría.
Poner en una tartera todas las verduras, con el tomate, cebolla y ajo laminado, poner encima de
las verduras, el pimentón rojo, la harina y salpimentar, añadir el vino blanco, la hoja de laurel y
los tacos de jamón repartidos por todo el guiso.
Añadir agua, la suficiente, no hace falta que cubra las verduras, como vamos a poner la tapa,
condensara agua y con la que ponemos habrá suficiente.
Cocer a fuego medio unos 15-18 minutos, o hasta que las verduras estén cocidas. Rectificar de
sal si hace falta.

Receta y foto: Chez Silvia

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights