16.6 C
Castelldefels
miércoles, abril 30, 2025
0,00€

No products in the cart.

El petit poble de Catalunya on Arnau París ofereix una experiència gastronòmica: la masia a una hora i mitja de Barcelona

El petit poble

El petit poble. Arnau París (37) és un cuiner i comunicador català que es va donar a conèixer a MasterChef. L’any 2021, el concursant va guanyar la novena edició del programa culinari. Gràcies a això, va rebre un premi de 100.000 euros, va publicar un llibre de receptes i va cursar un màster de cuina.

L’any següent vaig haver de pagar 25.000 euros a la declaració de la renda pel premi i la formació […]. Un tram de la renda és autonòmic i Catalunya aplica més pressió fiscal sobre les persones físiques. A més, ja m’havien retingut força diners», va dir el cuiner al pòdcast La pròrroga

Arnau Paris quan va guanyar 'MasterChef'.
Arnau París quan va guanyar ‘MasterChef’.RTVE

El petit poble

Arran del programa de TVE, el cuiner va establir una relació professional significativa amb Jordi Cruz, jurat de MasterChef, ja que va tenir l’oportunitat de fer una estada formativa a Atempo, un dels restaurants de Cruz: «Gràcies a ell, m’he adonat de moltes coses. És molt bon paio».

Vaig haver de pagar 25.000 euros a la declaració de la renda pel premi

Arnau París

cuiner

Arnau París, xef: "Jordi Cruz és molt bon paio i em va parar els peus".
Arnau París i Jordi Cruz a ‘MasterChef’RTVE

Arnau París ofereix una experiència gastronòmica en aquest poble

Després del seu pas pel concurs, París va deixar la feina com a venedor d’aixetes per dedicar-se al món culinari. Actualment, col·labora habitualment al programa Cuines de TV3 i cada estiu ofereix una gran experiència gastronòmica: un menú degustació de 14 plats amb maridatge.

El petit poble

Aquesta proposta gastronòmica la fa des de fa sis anys en un petit poble de Catalunya, Boada (la Noguera), que és a una hora i mitja de Barcelona. Allà, el cuiner té una masia familiar i cuina productes de la zona davant de la gent que paga per gaudir de l’experiència: «El menú val 85 euros». 

París i un amic seu que també és xef van iniciar aquest projecte: «Des de fa dos anys, la meva parella i jo el liderem». A més, ell és hereu de 35 generacions de pagesos i combina la tradició agrícola amb una gastronomia creativa i respectuosa amb el medi ambient: «De la terra al plat».

El petit poble

Fins i tot, el cuiner ha explicat que «nosaltres produïm oli d’oliva verge extra ecològic, tenim un celler i fem vi, i també tenim animals». D’aquesta manera, París treu profit dels seus orígens i avantpassats: «Els nostres proveïdors són gent de l’entorn que treballa amb productes de proximitat bons».

Carla Miñarro

Veure més articles

Redactora de RAC1.cat des del 2024, escric sobre entreteniment, gent i tele.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights