Ous al forn
Ingredients
- Ou
- Pa de motlle
- Mantega per a greixada
- Sal i pebre al gust
- Ous al forn
Com fer-ho
Escalfar el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix.
Greixem amb la mantega uns motlles metàl·lics per a magdalenes, tants
com ous hàgim de preparar.
Després aixafarem amb un rodet de cuina les llesques de pa de motlle fins
a deixar-les fines i les col·locarem aixafant-les amb la punta dels dits per
adaptar-les als forats del motlle de magdalenes.
Fornim durant 10 minuts fins que veiem que comença a daurar-se el pa
per les puntes. - Retirem la safata del forn i casquem un ou a cada tartaleta, ho salpebrem i
tornem a posar-ho al forn durant vint minuts.
Ho servim ben calent.
Ous al forn
Huevos al horno en tartaleta de
pan
Esther Clemente
Ideales para presentar entre otros pinchos, cada uno de ello va
cascado en un recipiente comestible, sin ensuciar para nada la cocina
y sin aceite. Los podemos aderezar con algún otro ingrediente que
nos guste y darles nuestro toque personal.
Ous al forn
Ingredientes
Huevo
Pan de molde
Mantequilla para engrasa
Sal y pimienta al gusto
Ous al forn
Cómo hacerlo
Precalentar el horno a 180ºC con calor arriba y abajo.
Engrasamos con la mantequilla unos moldes metálicos para
magdalenas, tantos como huevos vayamos a preparar.
Después aplastaremos con un rodillo de cocina las rebanadas de
pan de molde hasta dejarlas finas y las colocaremos aplastándolas
con la punta de los dedos para adaptarlas a los huecos del molde de
magdalenas.
Horneamos durante 10 minutos hasta que veamos que comienza a
dorarse el pan por las puntas.
Ous al forn
Retiramos la bandeja del horno y cascamos un huevo en cada
tartaleta, echamos sal y pimienta y volvemos a hornear de nuevo
durante 20 minutos.
Retiramos y servimos bien caliente.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa