Recepta fàcil, ràpida i senzilla
Truita d’espàrrecs
Ingredients
1 manat espàrrecs verds
1 manat alls tendres
Oli d’oliva
2 ous
Truita d’espàrrecs
Preparació
Primer de tot, tallem a trossos petits els alls tendres i els
espàrrecs. Reservem les puntes dels espàrrecs per decorar després
la truita.
En una cassola amb oli d’oliva, cuinem una mica els alls tendres i
els espàrrecs, que més tard afegirem als ous.
Batem els ous amb un pessic de sal i amb els alls tendres i els
espàrrecs. Incorporem la mescla a la cassola i cuinem mentre
barregem bé la truita
Truita d’espàrrecs
Quan la tinguem una mica crueta, la retirem del foc i hi afegim els
alls tendres i espàrrecs que ens han sobrat.
També, les puntes dels espàrrecs saltejades amb una mica d’oli
d’oliva.
I ja la podem gaudir.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa