25 C
Castelldefels
domingo, junio 15, 2025
0,00€

No products in the cart.

Cassola de Cigrons amb xoriço

Cassola de Cigrons

Ingredients per a 4 comensals
Una ceba
Un gra d’all
Una pastanaga
400 gr de cigrons
Dues cullerades d’oli d’oliva
Mig xoriço Rioja o un altre
Dues patates
Mig pebrot vermell
Una cullerada de pebre vermell
Sal i pebre

Cassola de Cigrons

Preparació
Posar a remull els cigrons 12 hores i renteu-los abans de posar-los a coure.
Si utilitzes cigrons de pot, Fica’ls sota el raig d’aigua per a llevar-los la
gelatina abans d’incorporar-los al teu guisat.
Tallem la ceba, les pastanagues, el pebrot i l’all en brunoise (quadradets)
súper minis. Tallem les patates a trossos grans esquinçats, piquem el
xoriço a dauets una mica més grans. Reservem.
Posem a l’olla una mica d’oli i sofregim les verdures, primer la ceba i la
pastanaga, després el pebrot i l’all, deu minuts i li incorporem les patates,
remenem perquè no s’enganxi, unes quantes voltes i que prenguin un mica
de color i li afegim els trossos de xoriço, els cigrons i el pebre vermell, la
fulla de llorer i cobrim amb aigua.
Si cuinem a l’olla exprés (aconsellable) tapem i en 15 minuts estan
perfectes. Si ho fem a foc normal, 30 minuts a foc normal i 60 minuts a foc
lent.
Recepta: Conchaber

Cazuela de Garbanzos con chorizo

Cassola de Cigrons

Ingredientes para 4 comensales
Una cebolla
Un diente de ajo
Una zanahoria
400 gr de garbanzos
Dos cucharadas de aceite de oliva
Medio chorizo riojano u otro
Dos patatas
Medio pimiento rojo
Una cucharada de pimentón rojo
Sal y pimienta

Cassola de Cigrons
Preparación
  Poner a remojo los garbanzos 12 horas y lávalos antes de ponerlos a cocer. Si
utilizas garbanzos de bote, mételos debajo del chorro de agua para quitarles la
gelatina antes de incorporarlos a tu guiso.
 Cortamos la cebolla, las zanahorias, el pimiento y el ajo en brunoise
(cuadraditos) súper minis. Cortamos las patatas en cachelos, trozos grandes
rasgados, picamos el chorizo en cuadraditos un poco más grandes.
Reservamos.
 Ponemos en la olla un poco de aceite y sofreímos las verduras, primero la
cebolla y la zanahoria, después el pimiento y el ajo, diez minutos y le
incorporamos las patatas, removemos para que no se pegue, unas cuantas
vueltas y que tomen un poco de color y le añadimos los trozos de chorizo, los
garbanzos y el pimentón, la hoja de laurel y cubrimos con agua.
 Si cocinamos en la olla exprés (aconsejable) tapamos y en 15 minutos están
perfectos. Si lo hacemos al fuego normal, 30 minutos a fuego normal y 60
minutos a fuego lento.

Recta y foto: Conchaber

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

dEncuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights