16.6 C
Castelldefels
viernes, marzo 28, 2025
0,00€

No products in the cart.

LA PRENSA MAGAZINE Nº272.Ingredients per a totes les butxaques

LA PRENSA MAGAZINE Nº272

Ingredients per a totes les butxaques

Només es tracta de reduir despeses, que no és poc, a la cuina sense que les nostres creacions culinàries se’n ressentin.

Tenim la sort de disposar ingredients per a totes les butxaques i que creixen molt a l’hora de cuinar-los, com els llegums, pasta, pollastre, verdures, ous i alguns peixos.

Els plats calents són sempre una bona opció en els mesos de més fred.

Hi ha moltes receptes tradicionals que van sorgir en èpoques de crisi en què els ingredients escassejaven, si bé ara no tenim cap problema en aquest sentit.

LA PRENSA MAGAZINE Nº272

Els llegums. Avui dia, bàsicament pels nostres treballs, no sempre tenim temps de planificar amb antelació i deixar en remull els llegums que volem cuinar, però n’hi ha excel·lents ja ferides i que podem tenir al rebost; el resultat serà molt bo. A més, ens estan arribant varietat de llegums diferents que podem anar descobrint: seran nous sabors que podem experimentar en noves receptes.

L’ ou. És un aliment molt versàtil, que podem preparar i cuinar des d’entrants a les postres.

Hortalisses i verdures. El nostre consell és utilitzar les de temporada i proximitat. És molt important com les cuinem i la seva presentació.

El pollastre. Una de les carns que més consumim per diverses raons, entre elles hi ha que té menys calories i greixos, el preu és més econòmic i, a més, permet que el puguem cuinar de diferents formes. Del pollastre s’aprofita tot, el seu sabor és suau, és fàcil de menjar i segurament que és el que els agrada més als nens, sent una opció excel·lent per a ells.

LA PRENSA MAGAZINE Nº272

El peix. Generalment, no és barat, però hi ha algunes varietats que serien les que hem de buscar per cuinar sinó volem desestabilitzar el pressupost.

Les postres. Què seria dels nostres àpats si no poguéssim donar-nos un caprici dolç? Segur que deixaràs els teus comensals amb la boca oberta.

Esperem que us agradin aquest mes les nostres idees.

Gràcies per estar un any més amb nosaltres.

LA PRENSA MAGAZINE Nº272

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights