8.3 C
Castelldefels
domingo, enero 19, 2025
0,00€

No products in the cart.

Espardenyes amb espàrrecs

Espardenyes amb espàrrecs

Ingredients
Una pastanaga.
Un carbassó.
Un parell d’espàrrecs verds tallats fins a làmines.
400 gr d’espardenyes.
Un litre de fumet de marisc.
Una llesca de pa de motlle.
Ingredients
Una pastanaga.
Un carbassó.
Un parell d’espàrrecs verds tallats fins a làmines.
400 gr d’espardenyes.
Un litre de fumet de marisc.
Una llesca de pa de motlle.
Sal, oli, pebre i sèsam torrat.

Espardenyes amb espàrrecs
Preparació
Per començar, talleu la pastanaga i el carbassó a dauets i escaldeu-los durant
tres minuts en dos cassons amb aigua bullint i sal.
Després, escorreu-los i reserveu-los.
A continuació, aixafeu la llesca de pa de motlle amb un corró, talleu-la a
tires, intercaleu les tires fent una mena de reixa, col·loqueu-la en una safata,
afegiu-hi una mica d’oli i el sèsam per sobre i deixeu-ho coure al forn durant
12 minuts a 180 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli salteu les espardenyes, salades
i obertes. Quan ja estiguin cuites, retireu-les del foc i rectifiqueu-les de
pebre.
Tot seguit, poseu el fumet en un cassó i escalfeu-lo.
I ja per acabar, emplateu la pastanaga i el carbassó, poseu-hi les espardenyes
a sobre, aboqueu-hi el fumet pel voltant i guarniu el plat amb la reixa de pa
cruixent i les làmines d’espàrrec.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

dEncuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights