Espardenyes amb espàrrecs
Ingredients
Una pastanaga.
Un carbassó.
Un parell d’espàrrecs verds tallats fins a làmines.
400 gr d’espardenyes.
Un litre de fumet de marisc.
Una llesca de pa de motlle.
Ingredients
Una pastanaga.
Un carbassó.
Un parell d’espàrrecs verds tallats fins a làmines.
400 gr d’espardenyes.
Un litre de fumet de marisc.
Una llesca de pa de motlle.
Sal, oli, pebre i sèsam torrat.
Espardenyes amb espàrrecs
Preparació
Per començar, talleu la pastanaga i el carbassó a dauets i escaldeu-los durant
tres minuts en dos cassons amb aigua bullint i sal.
Després, escorreu-los i reserveu-los.
A continuació, aixafeu la llesca de pa de motlle amb un corró, talleu-la a
tires, intercaleu les tires fent una mena de reixa, col·loqueu-la en una safata,
afegiu-hi una mica d’oli i el sèsam per sobre i deixeu-ho coure al forn durant
12 minuts a 180 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli salteu les espardenyes, salades
i obertes. Quan ja estiguin cuites, retireu-les del foc i rectifiqueu-les de
pebre.
Tot seguit, poseu el fumet en un cassó i escalfeu-lo.
I ja per acabar, emplateu la pastanaga i el carbassó, poseu-hi les espardenyes
a sobre, aboqueu-hi el fumet pel voltant i guarniu el plat amb la reixa de pa
cruixent i les làmines d’espàrrec.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa