Receptes de sempre per a un Nadal molt de casa
Receptes de sempre
Preparar un sopar o dinar de família en dates tan assenyalades comporta conservar un xic les tradicions a la cuina que, a voltes, són aclaparadores. Hem d’atendre als nostres convidats durant tota la reunió i afegir a això la pressió de les expectatives que genera l’oferta gastronòmica d’aquests dies en els nostres convidats, afegint-hi la inevitable tensió de les compres nadalenques i les ‘altres’ celebracions prèvies a la Nit Bona, que poden acabar francament amb el nostre millor estat anímic. Es una festa en família, molt de casa; el Nadal és més aviat una oportunitat per fer que els nostres comensals de cada dia se sentin convidats benvinguts i molt còmodes a casa.
L’important en aquests dies és compartir el sopar o dinar amb les nostres famílies com cada dia, per això, potser triar un menú ha de ser simple i divertit, sense deixar per això de ser memorable.
Receptes de sempre
En aquesta edició de LA PRENSA MAGAZINE us oferim una sèrie de receptes per a aquestes festes, de fàcil elaboració i us presentem una àmplia gamma de plats per compondre un bon menú amb aperitiu i algun que altre plat senzill en que la seva elaboració resulti ni cara ni laboriosa. Serà una manera divertida i agraïda de començar el sopar o dinar de qualsevol d’aquests dies tan entranyablement familiars i gastronòmics.
No cal dir-vos que us desitgem que el 2024 l’acabeu feliçment i poseu tota l’esperança en un encara molt millor 2025. Així ho farem nosaltres i tant debò ho aconseguim.
Receptes de sempre
Consulta en numeros anteriores: