Bavaroise de fruits
Ingredients
Llet evaporada
Fruits vermells
Jalea de fruites
Menta (és optatiu)
Sucre
Bavaroise de fruits
Passos de la recepta
Els fruits vermells s’han de posar a bullir amb una mica d’aigua i sucre fins a
formar un almívar, estant això fet només cal deixar-lo refredar.
La llet evaporada, abans de fer-la servir, ha d’estar refrigerada entre 8 i 12
hores.
Estant en aquest temps, l’hem de buidar en un recipient i començar a batre,
és recomanat fer-ho amb una batedora elèctrica.
La jalea l’hem de preparar com indica en les seves instruccions i deixar que
s’atemperi per buidar la font on tindrem la llet evaporada.
Ja tenint la jalea tèbia, ara hem de buidar aquesta a la font on hi ha la llet
evaporada i començar novament a batre.
Finalment només queda muntar les postres, en els motlles agreguem primer la
fruita amb almívar, continuem agregant la barreja de la llet evaporada amb la
jalea i deixar-ho en el refrigerador fins que comenci a cuallar.
Adornar-ho al nostre gust.
Bavaroise de fruits
Bavaroise de frutos rojos
Ingredientes
Leche evaporada
Frutos rojos (arándanos, frambuesa, frutillas)
Jalea de frutilla
Menta (es optativo)
Azúcar
Bavaroise de fruits
Pasos de la receta
- 1
Los frutos rojos se deben poner a hervir con un poco de agua y azúcar hasta
formar un almíbar, estando esto hecho solo hay que dejarlo enfriar.
- 2
La leche evaporada antes de usarla debe estar entre 8 a 12horas
refrigerada, estando ese rango de tiempo debes vaciar en un recipiente y
comenzar a batir, es recomendado hacerlo con una batidora eléctrica. - 3
La jalea debes prepararla como indica en sus instrucciones y dejar que se
entivie para vaciar a la fuente donde tendremos la leche evaporada. - Bavaroise de fruits
- 4
Ya teniendo la jalea tibia debemos vaciar esta a la fuente donde esta la leche
evaporada y comenzar nuevamente a batir. - 5
Por último solo queda montar los postres, en los pocillos agregamos primero
la fruta con almíbar, continuamos agregando la mezcla de la leche
evaporada con la jalea y dejar en el refrigerador hasta que comience a
cuajar… Y adornar a nuestro gusto.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa