LA CANASTA
LA CANASTA. Aquest dimarts, Miguel Yepes, segurament el més representatiu dels veterans restauradors que van contribuir a la fama gastronòmica de Castelldefels, va convocar clients i amics a una reunió gastronòmica com a avançament a les festes que s’acosten.
Molts varen ser els qui es van sumar a la crida a la bona cuina de la casa, al llarg de gairebé mig segle elaborant exquisideses amb els incomparables productes que ens ofereixen la ramaderia i l’horta del Baix Llobregat .
No cal estendre’ns en elogis sobre la cuina, ja que de tots són conegudes les seves especialitats i el mim que en la seva elaboració s’aplica, de LA CANASTA; només convidar els lectors que encara no hagin visitat aquest santuari de la bona taula, que es doctorin ja, doncs és una cosa de la qual es pot presumir amb orgull.
LA CANASTA
Des de LA PRENSA MAGAZINE ens sumem als desitjos d’un feliç Nadal, per en Miquel Yepes, el seu professional personal i per als seus clients, gent de bon paladar demostrat.
THE NEW CANASTA
Calle 5, nº 24 – Castelldefels
(entre Paseo de la Marina y el paseo Marítimo)
Reserves: 93 665 68 57
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa