8.3 C
Castelldefels
domingo, enero 19, 2025
0,00€

No products in the cart.

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

Ingredients:
4 carbassons.
2 tiges d’api.
1 bròquil petit.
100 grams de coliflor.
2 pastanagues.
1 ceba.
16 làmines de pasta de lasanya.
1 got de llet.
300 grams de formatge fresc.
1 culleradeta de farina.
4 cullerades de formatge parmesà ratllat.
1 culleradeta de mantega.
Una mica d’oli i sal.

Lasanya de verdures
Com fer-la:
Netejar i tallar totes les verdures en daus petits.
Separar en branques la coliflor i el bròquil.
En una paella gran sofregir la ceba prèviament pelada i tallada finament amb una mica d’oli.
Quan comença a transparentar, afegir els daus de verdura.
Coure tot el conjunt durant 15 minuts afegint a meitat de cocció les branques de coliflor i bròquil
que separem.
Coure les làmines de pasta de lasanya en una olla gran d’aigua bullint amb una mica de sal, fins que la pasta estigui al dente.

Retirar i escórrer les làmines refrescant-les sota l’aixeta amb aigua freda. Reservar-les fins al
moment d’usar-les. Preparar la beixamel, afegint el formatge fresc prèviament trossejat i una
mica de sal.

Lasanya de verdures
Preparem una safata de cristall refractària i col·loquem una capa de pasta de lasanya a la base.
Dipositem una capa de les verdures preparades i una capa de la beixamel elaborada. Empolsem
la meitat del formatge parmesà i novament preparem la següent capa.
Finalitzar espolsant sobre les làmines de lasanya la resta del formatge parmesà.
Ara ja tan sols cal coure la lasanya en el forn prèviament escalfat a 200º C uns 30 minuts.

Retirar i servir ben calent.

Lasanya de verdures

LASAÑA DE VERDURAS

Ingredientes: 4 calabacines. 2 tallos de apio. 1 brócoli pequeño. 100 gramos de coliflor. 2
zanahorias. 1 cebolla. 16 láminas de pasta de lasaña. 1 vaso de leche. 300 gramos de queso

fresco. 1 cucharadita de harina. 4 cucharadas de queso parmesano rallado. 1 cucharadita de
mantequilla. Un poco de aceite y sal.
Cómo hacerla: Limpia y cortar todas las verduras en daditos. Separar en ramitos la coliflor y el
brócoli. En una sartén grande sofreír la cebolla previamente pelada y cortada finamente con un
poco de aceite. Cuando empieza a transparentar, añadir los daditos de verdura.
Cocer todo el conjunto durante 15 minutos añadiendo a mitad de cocción los ramitos de coliflor y
brócoli que separamos. Cocer las láminas de pasta de lasaña en una olla grande de agua
hirviendo con un poco de sal hasta que la pasta esté al dente.
Retirar y escurrir las láminas refrescándolas bajo el grifo con agua fría. Reservarlas hasta el
momento de usarlas. Preparar la bechamel, añadiendo el queso fresco previamente troceado y
un poquitín de sal.

Lasanya de verdures
Preparamos una fuente de cristal refractaria y colocamos una capa de pasta de lasaña en la
base. Depositamos una capa de las verduras preparadas y una capa de la bechamel elaborada.
Espolvoreamos la mitad del queso parmesano y nuevamente dispnemos la siguiente capa.
Finalizar espolvoreando sobre las láminas de lasaña el resto del queso parmesano. Ahora tan
sólo hay que cocer la lasaña en el horno previamente precalentado a 200º C unos 30 minutos.
Retirar y servir bien caliente.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

dEncuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights