Rap enllagostat
Ingredients
Una cua de rap desossada.
100 gr de pebre vermell dolç.
Una fulla de llorer.
Sal.
Espinacs frescos.
Rap enllagostat
Com preparar la recepta
El primer, salpebrem la cua de rap i la travessem amb el punxo.
Estenem el pebre vermell damunt una fulla de paper de plata i arrebossem el
rap sobre el pebre vermell fins que quedi ben impregnat.
Emboliquem el llom en el paper d’alumini com si fos un caramel, i ho posem a
coure al vapor sobre una cassola amb aigua, una fulla de llorer i un pessic de
sal durant uns deu minuts.
Tallem en rodanxes el rap i ho posem al plat acompanyat de les fulles
d’espinacs.
Servim.
Rap enllagostat
INGREDIENTES PRINCIPALES
1 cola de rape deshuesada
100 g de pimentón dulce
1 hoja de laurel
Sal
Espinacas frescas
Rap enllagostat
Para preparar la receta
Lo primero, salpimentamos la cola de rape y la atravesamos con el pincho.
Extendemos el pimentón dulce sobre una hoja de papel de plata y rebozamos
el rape sobre el pimentón hasta que quede bien impregnado.
Envolvemos el lomo en el papel de aluminio como si fuera un caramelo, y lo
ponemos a cocer al vapor sobre una cazuela con agua, una hoja de laurel y un
puñadito de sal durante unos diez minutos.
Cortamos en rodajas el rape y lo emplatamos acompañado de las hojas de
espinacas.
Servimos.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
dEncuentra más noticias La Prensa