Ingredients
2 pits d’ànec.
4 cullerades de mel.
Una cullerada de quetxup.
Una cullerada de salsa de soja.
2 pomes.
12 prunes passa, sense os.
Oli d’oliva.
Sal i aigua.
Preparació
En un bol, barrejarem la mel, la salsa de soja i el ketchup.
Assaonem els pits d’ànec i les marcarem amb un ganivet, per la part del greix,
fent un quadriculat.
Amb un pinzell, untarem els pits amb la barreja de mel, per ambdós costats.
Les col·locarem sobre la graella de forn, posant sota, la safata, per recollir el
greix que deixin anar els pits.
Les rostirem al forn prèviament escalfat a 180ºC. durant 10 minuts, 5 minuts
per cada costat.
Netejarem les pomes, els hi llevem el cor, les pelarem i trossejarem, posant-
les a coure en un cassó amb una mica d’aigua i sal, fins que es desfacin.
Mentrestant, saltejarem en una paella amb una mica d’oli, les prunes panses,
sense os.
Servirem els pits filetejats, acompanyades del puré de pomes i les prunes.
Recepta i foto The Cook Monkeys