Crema de ceba
Ingredients per a 2 comensals
Quatre cebes
Una tassa de Nata per a cuinar
Un manoll d’Alfàbrega
Un polsim de Sal
Un polsim de Pebre
Crema de ceba
Com fer-la
Posar a una olla les quatre cebes pelades i tallades en meitats.
Agregar-hi un litre d’aigua i cuinar-ho fins que s’obrin.
Agregar també una mica de sal.
Buidar l’aigua amb les cebes en la liquadora i batre-ho fins a obtenir un líquid
homogeni.
Agregar unes 10 a 15 fulles d’alfàbrega fresca per tal de suavitzar el sabor de
les ceba.
Abocar la mescla de nou a l’olla i deixar-ho reduir a foc lent uns minuts,
després apagar el foc i afegir-hi la nata. Regirar bé i corregir de sal i pebre la
crema de ceba si és necessari.
Servir-la ben calent i decorar amb tires de bacon fregit, pa torrat o el que
més ens agradi.
Podem utilitzar aquesta mateixa recepta per a preparar una salsa de ceba
ideal per a carns o peix; per a això, només cal deixar reduir la crema a foc
lent fins que espesseixi prou.
Crema de cebolla
Receta fácil, muy rápida y muy económica, que te sacará
de aprietos a la hora de preparar una cena o un plato para
calentar en los días de más frío.
Crema de ceba
Ingredientes para 2 comensales
Cuatro cebollas
Una taza de Nata para cocinar
Un manojo de Albahaca
Una pizca de Sal
Una pizca de Pimienta
Crema de ceba
Cómo hacerla
1En una olla, poner las cuatro cebollas peladas y cortadas
en mitades.
Agregar un litro de agua y cocinar hasta que se abran.
2Agregar un poco de sal y vaciar el agua con las cebollas en
la licuadora y moler hasta obtener un líquido homogéneo.
Agregar unas 10 a 15 hojas de albahaca fresca para
suavizar el sabor de las cebolla.
3Verter la mezcla de nuevo a la olla y deja reducir a fuego
lento unos minutos, luego apagar el fuego y añadir la nata.
Revolver bien y corregir de sal y pimienta la crema de
cebolla si es necesario.
4Servirla muy caliente y decorar con tiras de bacon frito o
pan tostado.
Podemos utilizar esta misma receta para preparar
una salsa de cebolla ideal para carnes o pescado; para
ello, sólo hay que dejar reducir la crema a fuego lento hasta
que espese lo suficiente.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa