London Escorts sunderland escorts 1v1.lol unblocked yohoho 76 https://www.symbaloo.com/mix/yohoho?lang=EN yohoho https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedpvp https://yohoho-io.app/ https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedschool1?lang=EN
8.9 C
Castelldefels
sábado, diciembre 14, 2024
0,00€

No products in the cart.

Callos a la biscaïna

Callos a la biscaïna

Ingredients

Un quilo de callos
Una xalota
Una ceba gran
Un porro
Una pastanaga
Tres dents d’all
Dues llesques de pa d’all
Vuit pebrots
200 gr de pernil
Dues fulles de llorer
Julivert
Oli d’oliva extra verge
Sal
Pebre negre
Un got de vi negre

Callos a la biscaïna

Com preparar-los
Picar a trossos la xalota, la pastanaga, la ceba, el pernil, els pebrots i l’all.
Posar al foc una cassola amb prou oli d’oliva, i agregar-hi les verdures per
sofregir.
Deixar-ho fins que es transparenti la ceba.
Netejar molt bé els callos, i assecar-ho.
Tallar-ho a daus petits.
Un cop els vegetals comencin a daurar-se, agregar els trossos de callos, les
fulles de llorer i el vi negre.
Deixar-ho a foc mitjà, fins que s’evapori l’alcohol.
Afegir els trossos de pernil, el julivert, la sal i el pebre.
Agregar un raig d’ oli d’ oliva, i deixar-ho a foc mitjà, durant una hora i vint
minuts.
Un cop llestos, rectificar de sal i pebre.
Servir, mullant els callos amb força salsa, i col·locant les rodanxes de pa al
voltant.

Callos a la biscaïna

Cómo prepararlos
Picar en trozos la chalota, la zanahoria, la cebolla, el jamón,
los pimientos y el ajo.
Colocar una cazuela con bastante aceite de oliva, y agregar las
verduras para sofreírlos. Dejar hasta que se transparente la
cebolla.
Limpiar muy bien los callos, y secar. Cortar en forma de dados
pequeños.
Una vez los vegetales comiencen a dorarse, agregar los trozos
de callos, las hojas de laurel y el vino tinto. Dejar a fuego
medio, hasta que se evapore el alcohol.
Agregar los trozos de jamón, el perejil, la sal y la pimienta.
Agregar un chorrito de aceite de oliva, y dejar a fuego medio,
durante una hora y veinte minutos. Una vez listos, rectificar la
sal y la pimienta.

Servir, mojando los callos con bastante salsa, y colocando las
rodajas de pan alrededor.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights