London Escorts sunderland escorts 1v1.lol unblocked yohoho 76 https://www.symbaloo.com/mix/yohoho?lang=EN yohoho https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedpvp https://yohoho-io.app/ https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedschool1?lang=EN
8.9 C
Castelldefels
sábado, diciembre 14, 2024
0,00€

No products in the cart.

Carn guisada amb patates

Carn guisada

Plat comú a moltes cuines del món, cadascuna amb les seves particularitats,
però amb carn, patates i altres verdures com a ingredients comuns.
És una recepta molt reconfortant.

Carn guisada

Ingredients
4 patates
500 gr de Vedella (agulla o botifarra) tallada a daus
Un parell de ceba
Dues dents d’all
Un parell de pastanagues
Dues fulles de llorer
4 cullerades soperes de tomàquet fregit
200 ml de brou de carn
Oli d’oliva verge
Sal i pebre negre

Carn guisada
Preparació
Pelem les pastanagues i les trossegem a rodanxes.
Pelem les patates i les trossegem a daus.
Pelem i piquem les cebes i els alls.
Ofeguem la carn, salpebrada, en una cassola amb oli per tots els
costats, treure i reservar.
En aquest mateix oli amb els sucs que ha deixat anar la carn, hi
afegim una mica més de greix i hi ofeguem l’all un parell de minuts.
Afegim la ceba, salpebrem, abaixem el foc i ho cuinem entre 5 i 8
minuts.
Incorporem la pastanaga, ho ofeguem 5 minuts i hi afegim el
tomàquet.
Afegir la carn, les fulles de llorer, les patates i el brou.
Tapar i deixar que es cuini almenys durant 45 minuts.
Si ens agrada més tendra la carn, ho deixem coure uns minuts més.

Carne guisada con patatas

Carn guisada

Un plato de cuchara común en muchas cocinas
del mundo, cada una con sus particularidades,
pero con carne, patatas y otras verduras como
ingredientes comunes. Es una receta muy
completa desde un punto de vista nutricional, y
de lo más reconfortante.

Carn guisada
INGREDIENTES
 4 patatas
 500 gr de Ternera (aguja o morcillo) cortada a dados
 Un par de cebolla
 Dos dientes de ajo
 Un par de zanahorias
 Dos hojas de laurel
 4 cucharadas soperas de tomate frito
 200 ml de caldo de carne
 Aceite de oliva virgen
 Sal y pimienta negra
PREPARACIÓN
Pelar las zanahorias y las patatas y trocear en rodajas las primeras y en
dados las segundas.
Pelar y picar las cebollas y los ajos.
Rehogar la carne salpimentada en una cazuela con aceite por todos los
lados, sacar y reservar.
En ese mismo aceite con los jugos que ha soltado la carne, añadir un
poco más de grasa y rehogar el ajo un par de minutos.
Añadir la cebolla, salpimentar, bajar el fuego y cocinar entre 5 y 8
minutos.
Incorporar la zanahoria, rehogar 5 minutos y añadir el tomate.
Agregar la carne, las hojas de laurel, las patatas y el caldo.

Tapar y dejar que se cocine al menos durante 45 minutos.
Si nos gusta más tierna la carne, lo dejamos cociendo unos minutos más.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights