Carn guisada
Plat comú a moltes cuines del món, cadascuna amb les seves particularitats,
però amb carn, patates i altres verdures com a ingredients comuns.
És una recepta molt reconfortant.
Carn guisada
Ingredients
4 patates
500 gr de Vedella (agulla o botifarra) tallada a daus
Un parell de ceba
Dues dents d’all
Un parell de pastanagues
Dues fulles de llorer
4 cullerades soperes de tomàquet fregit
200 ml de brou de carn
Oli d’oliva verge
Sal i pebre negre
Carn guisada
Preparació
Pelem les pastanagues i les trossegem a rodanxes.
Pelem les patates i les trossegem a daus.
Pelem i piquem les cebes i els alls.
Ofeguem la carn, salpebrada, en una cassola amb oli per tots els
costats, treure i reservar.
En aquest mateix oli amb els sucs que ha deixat anar la carn, hi
afegim una mica més de greix i hi ofeguem l’all un parell de minuts.
Afegim la ceba, salpebrem, abaixem el foc i ho cuinem entre 5 i 8
minuts.
Incorporem la pastanaga, ho ofeguem 5 minuts i hi afegim el
tomàquet.
Afegir la carn, les fulles de llorer, les patates i el brou.
Tapar i deixar que es cuini almenys durant 45 minuts.
Si ens agrada més tendra la carn, ho deixem coure uns minuts més.
Carne guisada con patatas
Carn guisada
Un plato de cuchara común en muchas cocinas
del mundo, cada una con sus particularidades,
pero con carne, patatas y otras verduras como
ingredientes comunes. Es una receta muy
completa desde un punto de vista nutricional, y
de lo más reconfortante.
Carn guisada
INGREDIENTES
4 patatas
500 gr de Ternera (aguja o morcillo) cortada a dados
Un par de cebolla
Dos dientes de ajo
Un par de zanahorias
Dos hojas de laurel
4 cucharadas soperas de tomate frito
200 ml de caldo de carne
Aceite de oliva virgen
Sal y pimienta negra
PREPARACIÓN
Pelar las zanahorias y las patatas y trocear en rodajas las primeras y en
dados las segundas.
Pelar y picar las cebollas y los ajos.
Rehogar la carne salpimentada en una cazuela con aceite por todos los
lados, sacar y reservar.
En ese mismo aceite con los jugos que ha soltado la carne, añadir un
poco más de grasa y rehogar el ajo un par de minutos.
Añadir la cebolla, salpimentar, bajar el fuego y cocinar entre 5 y 8
minutos.
Incorporar la zanahoria, rehogar 5 minutos y añadir el tomate.
Agregar la carne, las hojas de laurel, las patatas y el caldo.
Tapar y dejar que se cocine al menos durante 45 minutos.
Si nos gusta más tierna la carne, lo dejamos cociendo unos minutos más.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa