Puré de carbassa
Per mantenir el toc lleuger d’aquest puré només recomanem acompanyar-lo
d’una mica de cibulet picat o d’un rajolí d’oli. Primer plat perfecte per a la
tardor i hivern.
Ingredients per a 4 persones
Carabassa 500 gr
Ceba 100 gr
Porro 100 gr
Mantega 40 gr
Oli d’oliva verge extra 40 gr
Sal
Pebre blanc mòlt
Aigua o brou de verdures fins a cobrir
Puré de carbassa
Com fer-ho
Piquem la ceba i porro a la juliana i ho escalfem suau 20 minuts, sense que
agafin color, amb la mantega i l’oli suau.
Afegim la polpa de la carbassa, tallada a daus, l’ofeguem tres minuts i passat
aquest temps hi afegim l’aigua o el brou de verdures, just per cobrir.
Tapem i cuinem 20 o 25 minuts, fins que la carbassa estigui cuita.
Ho triturem tot al turmix o un passapuré i rectifiquem de sal i pebre.
Puré de calabaza
Los mismos mimbres de esta receta se pueden extrapolar a
cualquier otro puré de verduras. En este caso es calabaza,
pero al puerro, al calabacín o a la zanahoria le iría igual de bien
esta compañía.
Para mantener el toque ligero de este puré de calabaza
recomendamos solo acompañarlo de un poquito de cebollino
picado o de un chorrito de aceite. Primer plato perfecto para
el otoño y el invierno.
Puré de carbassa
Ingredientes para 4 personas
Calabaza 500 gr
Cebolla 100 gr
Puerro 100 gr
Mantequilla 40 gr
Aceite de oliva virgen extra 40 gr
Sal
Pimienta blanca molida
Agua o caldo de verduras hasta cubrir
Puré de carbassa
Cómo hacerlo
Picamos la cebolla y puerro en juliana y los pochamos suave
20 minutos sin que cojan color con la mantequilla y el aceite
suave.
Añadimos la pulpa de la calabaza, cortada en dados, la
rehogamos tres minutos y pasado ese tiempo añadimos el
agua o el caldo de verduras, lo justo para cubrir.
Tapamos y cocinamos 20 o 25 minutos, hasta que la
calabaza esté cocida. Lo trituramos todo con una turmix o un
pasapuré y rectificamos de sal y pimienta.
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