13.9 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Cloïsses amb taronja i julivert

Ingredients
Un kg de cloïsses
5 grans d’all
Un got de suc de taronja natural
julivert picat
Una cullerada sopera de pa ratllat
Pebre mòlt (a el gust)
Sal (a el gust)
Oli d’oliva verge
Preparació
Posem les cloïsses amb aigua amb sal durant una hora per tal què deixin anar
la sorra.
Les escorrem i les rentem bé.
Posem una mica d’oli en una cassola i hi fregim els alls molt picadets.
Afegim el pa ratllat.
Seguidament posem el suc, sal i pebre i el julivert picat.
Afegim les cloïsses i deixem ho bullir uns minuts.
Les servim calentes.
Recepta i foto: Julia y sus recetas – En un lugar de La Mancha

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights