14.1 C
Castelldefels
jueves, mayo 6, 2021

Cloïsses amb taronja i julivert

Ingredients
Un kg de cloïsses
5 grans d’all
Un got de suc de taronja natural
julivert picat
Una cullerada sopera de pa ratllat
Pebre mòlt (a el gust)
Sal (a el gust)
Oli d’oliva verge
Preparació
Posem les cloïsses amb aigua amb sal durant una hora per tal què deixin anar
la sorra.
Les escorrem i les rentem bé.
Posem una mica d’oli en una cassola i hi fregim els alls molt picadets.
Afegim el pa ratllat.
Seguidament posem el suc, sal i pebre i el julivert picat.
Afegim les cloïsses i deixem ho bullir uns minuts.
Les servim calentes.
Recepta i foto: Julia y sus recetas – En un lugar de La Mancha

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,920FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,600suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles