London Escorts sunderland escorts 1v1.lol unblocked yohoho 76 https://www.symbaloo.com/mix/yohoho?lang=EN yohoho https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedpvp https://yohoho-io.app/ https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedschool1?lang=EN
14.2 C
Castelldefels
viernes, diciembre 13, 2024
0,00€

No products in the cart.

El truc de l’àvia perquè les castanyes torrades es pelin pràcticament soles

El truc de l’àvia

El truc de l’àvia Cada any ens passa el mateix. Arriba la tardor, les castanyeres ocupen els carrers i ens ve de gust menjar-ne una paperina. També ens agrada torrar castanyes la nit de Tots Sants per celebrar la Castanyada, però no queden igual. 

Quan traiem les castanyes del foc i les emboliquem amb paper de diari, les posem al centre de la taula. N’agafes una i t’entretindràs una bona estona a treure-li aquella pell peluda de sota la closca. No hi ha manera, i quan la treus, se’t fica sota l’ungla. No hi hauria algun mètode perquè aquesta pellofa pugui sortir amb més facilitat? I tant, que sí! Amb el mètode de l’àvia es pelaran pràcticament soles. 

Mètode de l’àvia perquè les castanyes es pelin fàcilment

El truc de l’àvia

🔸Rentem les castanyes i els fem un tall en forma de creu.
🔸Les deixem en remull en aigua freda durant uns 20 minuts.
🔸Les traiem i les assequem bé.
🔸Les cuinem en fregidora d’aire a 200 °C durant 12 minuts, al forn a 200 °C durant 20-25 minuts o al microones 3 minuts a 750 W.
🔸Les traiem i les pelem en calent amb l’ajuda d’un drap de cuina per no cremar-nos.

No t’esperis que es refredin les castanyes, perquè aleshores la pelleringa es tornarà a aferrar. Si són molt grosses, deixeu-les que coguin uns minuts més.

¡CASTAÑAS ASADAS FÁCILES Y PERFECTAS! En airfryer, horno o micro, tú eliges. Quedan súper tiernas y se pelan sin complicaciones, guárdate los consejos y gózatelas
.
CASTAÑAS ASADAS
.El truc de l’àvia
INGREDIENTES:
35-40 castañas.

PROCESO:
Lavamos las castañas y les hacemos un corte en forma de cruz.
Las dejamos en remojo en agua fría durante unos 20 minutos.
Las sacamos y las secamos bien.
Las cocinamos en airfryer a 200ºC durante 12 minutos, en el horno a 200ºC durante 20-25 minutos y al microondas 3 minutos a 750W.
Las sacamos y las pelamos en caliente con ayuda de un paño de cocina para no quemarnos.
.
PETIT CONSEJOS: No esperéis a que se enfríen para pelarlas. Si las castañas son muy grandes, necesitarán unos minutos más. Cuando compréis castañas, elegid siempre las que más pesen, sin manchas ni agujeros ni cortes.
.

Víctor Endrino Cuesta

Redactor de RAC1

Veure més articles

Llicenciat en Traducció i Interpretació (UB – UVIC), periodista de RAC1 i RAC1.cat des de 2010, i creador de contingut.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias;La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights